KJØPEVILKÅR

Kjøpevilkår

Kjøp
Ved bestilling inngås en avtale når telemara.no har bekreftet bestillingen via mail samt en ordrebekreftelse. Ordrebekreftelsen skjer på automatikk av telemara.no database. Har du ikke fått ordrebekreftelsen innen 24 timer, vennligst kontakt oss. Ved eventuelle feil i f.eks. leveransetiden, pris etc. forbeholder vi oss retten å korrigere dette på etterskudd.
Leveransetid
Normal leveransetid er 2-4 arbeidsdager, men kan under høy ordrepågang være 3-6 arbeidsdager etter mottatt ordre.
Leveranser
Bestillingen sendes via Posten. Vi leverer fra vårt lager i Norge. Du kan hente din bestilling personlig ved vårt lager etter avtaleBrev: Bestillinger med liten vekt og verdi kan sendes som brev. Bestillingen leveres da direkte til din postkasse. ved leveranseforsinkelse gir vi deg beskjed om dette via e-post. Det kan finnes tilfeller som gjør det umulig og fullføre bestillingen, f.eks. dersom vår leverandør ikke kan fullføre sitt oppdrag hos oss. Transportrisiko: Vi står for transportrisikoen dvs. risikoen for at varen skades eller kommer bort under transporten fra lageret vårt til deg. Du står for risikoen ved eventuell retur til oss. Ikke-utløste pakker: For pakker som ikke hentes ut og som går i retur til oss, debiteres en avgift på 300 kr (800 kr ved større arktikler) inkl. moms for å dekke telemara.no utgifter for frakt og administrasjon.
Tilbakebetaling: Eventuell tilbakebetaling gjøres først og fremst til din bankonto. Tilbakebetalingen skjer som regel innen 10 dager, dog senest 30 dager fra vi har mottatt og godkjent returen din.
Garanti
Telemara.no selger alle produkter med garanti ved fabrikasjonsfeil i henhold til Forbrukerkjøpsloven, foruten oppladningsbare batterier som selges med 3 månenders garanti.Alle eventuelle garantier gjelder i Norge. Du har 3 års reklamasjonsrett. Ditt garantibevis er din ordrebekreftelse som du vil motta via e-post. Ved retur skal varen pakkes inn slik at varen og dens emballasje ikke skades.
Kontakt admin@telemara.no om du vil benytte deg av angreretten.
Varer som ikke oppfyller disse kriteriene vil returneres til kunden mot returfrakt samt håndteringskostnad uten uttak. Ved alle returer kreves det at kunden sparer kollinummeret for eventuell oppsporing.
Reklamasjon
I følge Forbrukerkjøpsloven har du som kunde reklamasjonsrett i 3 år. Etter det har du akseptert varen. Telemara.no følger Forbrukerkjøpslovens reklamasjonsrett. Telemara.no går igjennom alle forsendelsene før det sendes av gårde. Skulle varen likevel være skadet eller være en feil når den ankommer så retter vi opp problemet kostnadsfritt. OBS! Før du returnerer defekt/feilleveranser må du kontakte kundeservice for å få reklamasjonen godkjent. Noen ganger kan det være nok at vi sender reservedeler. OBS! Det er viktig at du foretar deg en korrekt anmeldelse. Synlige feil: Anmeldes direkte til utleveringsstedet ved uthenting av varen. Skjulte feil: Anmeldes til Telemara.no kundeservice innen 3 dager etter at varen ble hentet. Ved alle returer kreves det at kunden sparer sitt kollinummer for eventuell oppsporing. Ved retur skal varen pakkes den inn på en slike måte at hverken varen eller innpakningen skades. Telemara.no erstatter kun frakt som har godkjent reklamasjon og som har valgt det billigste fraktalternativet som Posten kan tilby, mot fremvisning av kvittering. Reklamasjoner som ikke er godkjent spares i lageret vårt i 3 måneder for eventuell retur til kunden etter ønske fra kunden.
Ved garantiservice kan vi ikke tilby kunden erstattningstelefon mens telefonen er på service. OBS! Dersom du selv vet at du har forårsaket skaden ved uaktsomhet (vannskade, skade pga. at den falt i bakken m.m.) så inngår det ikke i garantiservice. Servicestedet vil da i stedet kreve en undersøkelsesavgift som du som kunde må stå for.
Ikke-utløste varer
For pakker som ikke hentes ut og som har gått i retur til oss, debiteres en avgift på 300 kr (800 kr ved større artikler) inkl. moms for å dekke  utgifter for frakt og administrasjon.
Taushetsplikt og sikkerhet personopplysninger
Alle sider der du legger igjen personlige opplysninger ved kjøp er 100% sikre sider (kryptert overføing). Når du legger inn din bestilling hos oss oppgir du personlige opplysninger som navn, adresse og telefonnummer. I samband med registreringen og bestillingen din godkjenner du at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for at vi skal kunne fullføre våre oppdrag for deg. Vi dokumenterer også kommunikasjonen vi har med deg via e-post for å kunne opprettholde den servicen som du forventer deg av oss.
Telemara.no vil ikke oppgi dine personlige opplysninger til en tredje part. Dersom du ønsker å motta vårt nyhetsbrev vil vi sende deg informasjon og tilbud om ulike produkter via e-post. Dette kan du enkelt avbestille her.
Force majeure og tvist m.m
Ved eventuell tvist har vi som policy å følge Reklamasjonsnemdens anbefalinger. I hendelser som krig, naturkatastrofer, strid på arbeidsmarkedet, avgjørelser fra myndigheter, utelatte leveranser fra underleverandører, eller liknende utenfor vår kontroll, som ikke kunne forutses, som gjøre at Telemara.no ikke kan overholde inngått avtale, befries Telemara.no fra sine forpliktelser om å innfri nevnte avtaler.